BLOG

Wil jij graag inspiratie op doen voor een leuk feestje, traktatie of verjaardagscadeau? Je vindt het allemaal op deze blog!

Kant en klare traktatie schep met stoepkrijt

ONZE NIEUWSTE BLOG

Bekijk onze nieuwste traktaties, kaartjes en verpakkingen!

OVER DE BLOG

Deze blog is ontstaan vanuit de webshop Plan je feestje. Ik word zo enthousiast over feestje organiseren, leuke decoratie, prachtig verpakte cadeaus en de mooiste kaartjes. Want zeg nu zelf, ieder feestvarken verdient een spetterende dag als hij of zij weer een jaartje ouder wordt! Tegelijk merkte ik ook dat een orginele en passende verjaardag organiseren niet altijd eenvoudig is. Daarom besloot ik dit blog te starten. Zo kun je een geweldig feest organiseren met een beetje hulp van Plan je feestje.

Op de blog vind je allerlei onderwerpen. Zo lees je hier blogs over het maken van de leukste traktaties, leuke ideeëtjes voor cadeautjes, kun je geweldige printables downloaden en krijg je tips om een lekkere verjaardagstaart te maken. Al deze ideeën helpen jou om een fijn kinderfeestje te organiseren wat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Heb jij een vraag over een themafeest, een passende cadeau of andere zaken die te maken hebben met het organiseren van een té gek kinderfeestje? Stuur gerust een berichtje hier op de blog of via social media. We vinden het leuk om van jou te horen! Veel plezier met het organiseren van jouw kinderfeestje! 

handtekening mirjam de wit

Plan je feestje; voor traktaties, kinderfeestjes en decoratie

Onze creativiteit zorgt voor een prachtige en unieke collectie van traktaties tot inpakpapier en kaartjes. We hebben kennis van de nieuwste producten en materialen. Daarom zijn we trendsetter op het gebied van traktaties en feestjes. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie aan inpakmaterialen om het feestje al te laten starten bij het moment van uitpakken. Ook zijn we voor elke feestelijke gelegenheid te benaderen. We zetten onze kennis en kunde graag in om jouw feest tot een groot succes te maken. Kortom, laat je verrassen door onze prachtige collectie verpakkingsmaterialen en onze unieke collectie traktaties!